langue fr SKF - 30/11/2021

Det krävs två för att dansa prestationsbaserat avtal SKF och BillerudKorsnäs

I denna film berättar involverade personer från BillerudKorsnäs och SKF om de fördelar som det innebär att jobba i ett nära och prestationsbaserat avtal.

BillerudKorsnäs och SKF samarbetar för att minska underhållskostnader, öka produktionen och stärka hållbarhetsarbetet vid Karlsborgs bruk i Kalix. Realtidsdata från 480 uppkopplade mätpunkter i bruket kommer att analyseras vid SKF:s analyscenter Rotating Equipment Performance Center i Göteborg. Kombinerat med en ny, prestationsbaserad affärsmodell möjliggör detta underlag för snabbare beslut av fabrikens operatörer och SKFs ingenjörer, med fokus på att förbättra effektiviteten i kritisk maskinutrustning.

SKF har varit världsledande inom teknik sedan 1907. Vår främsta styrka är vår förmåga att ständigt utveckla nya tekniker och använda dessa för att skapa produkter som ger kunderna konkurrensfördelar. Det lyckas vi med genom att kombinera praktisk erfarenhet inom mer än 40 industrier med vår kunskap från SKFs olika teknikplattformar: lager och lagerenheter, tätningar, tjänster och smörjsystem.

Glöm inte att prenumerera på vår kanal för att se våra senaste filmer