langue fr Rolls-Royce - 31/08/2022

Rolls-Royce | H3PS, a hibrid-elektromos repülés következ korszaka

A Rolls-Royce magyarországi csapata, az olasz repülgépgyártó Tecnam és az osztrák motorgyártó Rotax vállalatok jelents eredményt értek el a repülés forradalmasításában és még fenntarthatóbbá tételében. Több sikeres földi tesztet követen 2021. december 21-én elször szállt fel egyedülálló hibrid meghajtású kísérleti repülgép, amelyet egy integrált párhuzamos hibrid hajtásrendszer emelt a magasba. A tesztrepülések bebizonyították: a hibrid-elektromos hajtásrendszerrel felszerelt kisrepülgép hatékonyabb, energiatakarékosabb, akár 20 százalékkal kevesebb üzemanyagot fogyaszthat, mint egy hagyományos bels égés motorral meghajtott, azonos méret repülgép. Ez jelents károsanyagkibocsátás csökkenést eredményez.

A Rolls-Royce-nál olyan csúcstechnológiák fejlesztésének innovátorai vagyunk, amelyek tiszta, biztonságos és versenyképes megoldásokat kínálnak bolygónk létfontosságú energiaszükségleteinek kielégítésére.
Tudj meg többet:
https://www.rolls-royce.com/country-sites/hungary-hu/torteneteink/2022/hybrid-electric-aircraft-powered-by-technology.aspx
https://www.rolls-royce.com/country-sites/hungary-en/discover/2022/a-milestone-in-hybrid-electric-flight.aspx

Csatlakozz a párbeszédhez:
https://www.linkedin.com/showcase/rolls-royce-hungary
http://Facebook.com/RollsRoyceGroup
http://Twitter.com/RollsRoyce
http://Instagram.com/RollsRoyceGroup