langue fr SKF - 27/02/2023

Nieuwe bruggen in Terneuzen lagertechnologie cruciaal

Terneuzen bouwt aan een nieuwe sluis en twee beweegbare bruggen. Voor de lagering van de draaipunten van deze bruggen heeft SKF de calculatie, levering en montage verzorgd. Behalve lagers zijn er klant-specifieke afdichtingen en smeersystemen geleverd.

In open-stand steken de bruggen 86 meter de lucht in en moeten ze windkracht 10 doorstaan. Gegeven die enorme belastingen was de lagerselectie uitdagend om tegelijk aan de verwachte levensduur van 50 jaar te voldoen. De lagers moesten op 12 meter hoogte worden gemonteerd waarvoor een speciaal hijsjuk is gemaakt. Teamwork!

SKF is sinds 1907 een toonaangevende wereldwijde technologieleverancier en het is onze missie om de onbetwiste leider in de lagerbusiness te zijn. We bieden oplossingen rond de roterende as, inclusief lagers, afdichtingen, smering, conditiebewaking en onderhoudsdiensten. Tegenwoordig zijn we met ongeveer 41.000 professionals werkzaam in 40 verschillende industriesegmenten in 130 landen. Al meer dan 100 jaar dragen we bij aan het vormgeven van de moderne wereld zoals we die nu kennen. We werken nauw samen met toonaangevende innovators. Hoe de wereld zich ook beweegt - in fabrieken, onderweg of richting de toekomst - u vindt ons daar. Lees meer op https://www.skf.com

Vergeet niet om je aan te melden voor ons kanaal om de meest recente videos te zien!