langue fr SKF - 03/03/2020

SKF Tekniska Gymnasium prisas för sin utlandspraktik

SKF driver en industriskola, SKF Teknisk Gymnasium, sedan 1937. Studietakten är högre jämfört med vanliga gymnasieutbildningar och dessutom får eleverna ett antal veckors praktik i någon av SKF:s enheter i världen. 2018 fick skolan pris som årets Erasmus+.

Eleverna på SKF Tekniska Gymnasium har högre studietakt jämfört med vanliga gymnasieutbildningar. Dessutom får eleverna åka på ett antal veckors praktik i någon av våra fabriker i världen. 2018 prisades skolan av Skolverket som årets Erasmus+ aktör i Sverige. Det är inte så konstigt att skolan är populär. De flesta av eleverna har jobberbjudanden redan före de tar studenten.

SKF har varit världsledande inom teknik sedan 1907. Vår främsta styrka är vår förmåga att ständigt utveckla nya tekniker och använda dessa för att skapa produkter som ger kunderna konkurrensfördelar. Det lyckas vi med genom att kombinera praktisk erfarenhet inom mer än 40 industrier med vår kunskap från SKFs olika teknikplattformar: lager och lagerenheter, tätningar, tjänster och smörjsystem.

 Video Links: https://www.skf.com/se
 Glöm inte att prenumerera på vår kanal för att se våra senaste filmer