langue fr SKF - 17/05/2021

Maak 20% onderhoudsbudget vrij

In de voedingsmiddelen industrie gaat zon 15-20% van het onderhoudsbudget mogelijk verloren aan smeerbeheer. Wat kunt u anders doen? Nieuwe technologieën hebben een positieve impact en beïnvloeden de kosten van uw onderhoudsbudget aanzienlijk. Smering moet onderdeel worden van de onderhoudsstrategie.

Maak 15-20% van uw onderhoudsbudget vrij door smering niet als een noodzakelijke activiteit te beschouwen, maar maak het onderdeel van uw onderhoudsstrategie. Met smeervrije lagers verdwijnt de noodzaak om na te smeren en vermijd u onnodige risicos m.b.t. de voedselveiligheid. Pas corrosiebestendige lasertechnologieën toe om corrosie en het risico van besmetting te verminderen. Nieuwe innovatieve afdichtingsystemen houden de smeermiddelen in het lager en de vervuiling buiten.

SKF is sinds 1907 een toonaangevende wereldwijde technologieleverancier en het is onze missie om de onbetwiste leider in de lagerbusiness te zijn. We bieden oplossingen rond de roterende as, inclusief lagers, afdichtingen, smering, conditiebewaking en onderhoudsdiensten. Tegenwoordig zijn we met ongeveer 41.000 professionals werkzaam in 40 verschillende industriesegmenten in 130 landen. Al meer dan 100 jaar dragen we bij aan het vormgeven van de moderne wereld zoals we die nu kennen. We werken nauw samen met toonaangevende innovators. Hoe de wereld zich ook beweegt - in fabrieken, onderweg of richting de toekomst - u vindt ons daar. Lees meer op https://www.skf.com

Vergeet niet om je aan te melden voor ons kanaal om de meest recente videos te zien!