langue fr SKF - 17/05/2021

Hoe de voedingsmiddelenindustrie kan profiteren van innovatieve SKF oplossingen

In de voedingsmiddelen industrie is voedselveiligheid een van de belangrijkste risicogebieden. Maar ook onderhouds- en beheerkosten, betrouwbaarheid en milieuaspecten kunnen de nodige hoofdbrekens opleveren. Vraag SKF voor een technical assessment om te weten welke verbeteringen in uw productieproces te realiseren zijn.

Innovatieve technologieën zorgen voor lagers, smeermiddelen en afdichtingen die de processen in de voedingsmiddelenindustrie naar een nog hoger niveau kan tillen. Minder kosten, hogere performance, betere veiligheidsgaranties zijn resultanten die vooraf tijdens een technical assessment al kunnen worden aangetoond.

SKF is sinds 1907 een toonaangevende wereldwijde technologieleverancier en het is onze missie om de onbetwiste leider in de lagerbusiness te zijn. We bieden oplossingen rond de roterende as, inclusief lagers, afdichtingen, smering, conditiebewaking en onderhoudsdiensten. Tegenwoordig zijn we met ongeveer 41.000 professionals werkzaam in 40 verschillende industriesegmenten in 130 landen. Al meer dan 100 jaar dragen we bij aan het vormgeven van de moderne wereld zoals we die nu kennen. We werken nauw samen met toonaangevende innovators. Hoe de wereld zich ook beweegt - in fabrieken, onderweg of richting de toekomst - u vindt ons daar. Lees meer op https://www.skf.com

Vergeet niet om je aan te melden voor ons kanaal om de meest recente videos te zien!